Nieuws

Stad Brussel verwelkomt Mijn Pop-uprestaurant
Persbericht Els Ampe (Open Vld)
10 maart 2014

Vandaag, 10 maart, wordt de imposante constructie voor het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant geplaatst op het Muntplein in Brussel. De Stad Brussel is vereerd dat VTM Brussel als één van de vijf locaties heeft uitgekozen voor het populaire programma. Dat laat Els Ampe, Brussels schepen voor Openbare Werken en Mobiliteit (Open Vld) weten.

“Het  pas heraangelegde Muntplein leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor het Brusselse koppel Jaro en Hanne.”, aldus Ampe.

Schepen Ampe kwam deze ochtend zelf een kijkje nemen tijdens de opbouw van de constructie. “Het pop-uprestaurant is een containerconstructie die op onze vraag met houten latjes wordt bekleed zodat ze past in de omgeving. Ik ben er zeker van dat Jaro en Hanne van het interieur iets even spectaculairs zullen maken.”, aldus Els Ampe.

Het pop-uprestaurant opent pas eind maart zijn deuren. De volgende weken wordt er nog hard gewerkt: zo dient het interieur nog vorm te krijgen en wordt er volop personeel aangeworven. Het programma zelf wordt sinds vorige week uitgezonden op VTM, telkens op dinsdag en donderdag om 20u35.

“Brussel verwelkomt niet enkel het restaurant, maar eveneens het jonge, enthousiaste koppel Jaro en Hanne. Wij steunen hen alvast ten volle én hopen stiekem mee op de overwinning,” besluit Els Ampe.