Nieuws

Stad Brussel geeft met Brussels Bike Circus ludieke toets aan Autoloze Zondag
Uitnodiging Els Ampe (Open Vld)
21 september 2014

Op zondag 21 september wordt Brussel voor de twaalfde keer omgetoverd in een fiets- wandel- en speelparadijs tijdens de Autoloze Zondag. Ook de Stad Brussel participeert jaarlijks aan dit initiatief. “Dit jaar kan jong en oud zijn kunsten tonen op het Brussels Bike Circus op het Muntplein.”, aldus Brussels schepen van Mobiliteit Els Ampe (Open Vld) die de attractie officieel opent om 10u30 en er haar kunsten zal tonen.

Het Muntplein in de hart van de stad wordt omgetoverd in de typisch, kleurrijke ambiance van een circus.

Er wordt een centraal fiets-, skate-, bmx- en stepparcours voorzien waarop jong en oud zich kunnen uitleven. Heb je je eigen fiets of step niet bij? Geen nood, er worden tal van vervoersmiddelen voorzien om het parcours uit te testen. Het speciaal aangelegde circuit, de pumptrack, zal de ganse dag begeleid worden door gediplomeerde instructeurs.

Er wordt tevens ook plaats gemaakt voor tal van verenigingen en organisaties die op de Autoloze Zondag met u willen kennismaken in de Bike Circus City. Dorst of honger? Dan kunt u terecht bij de centraal gelegen Bike Circus Bar. De Stad Brussel wenst je alvast een zorgeloze en toffe Autoloze zondag toe!

Bijlage: rechtenvrije affiche Brussels Bike Circus

Wat: Officiële opening Brussels Bike Circus door Brussels schepen Els Ampe
Wanneer: Zondag 21 september om 10u30 (Bike Circus doorlopend open van 10u tot 18u)
Locatie: Muntplein, 1000 Brussel