Nieuws

Els Ampe en David Weytsman covoorzitters MR-Vld-fractie in Stad Brussel
Els Ampe en David Weytsman zijn vandaag door de MR-Vld-fractie samen verkozen tot fractieleiders in de stad Brussel. Zij vertegenwoordigen de grootste Brusselse oppositiegroep in de komende zes jaar.

De MR-Vld-fractie in de stad Brussel koos vandaag voor Els Ampe en David Weytsman als cofractievoorzitters. Alle Brusselse verkozenen van MR-Vld wensten een duo om de Brusselse mannen en vrouwen, Nederlandstaligen en Franstaligen te vertegenwoordigen. Els Ampe en David Weytsman hebben vandaag de eed afgelegd als gemeenteraadslid.

Ze plannen een kritische maar opbouwende oppositie. Ze gaan voor een moderne innoverende stad die vrijheid en sociale vooruitgang gunt aan iedereen. Elk lid van de MR-Vld-fractie zal een rol opnemen in het schaduwcollege dat MR-Vld plant.

“We gaan voor een stad die ondernemers toelaat de werkloosheid fors te verminderen om zo de leefomstandigheden van alle Brusselaars te verbeteren”, aldus Els Ampe. “Een stad die niemand vergeet en de ecologische uitdagingen omzet in economische en sociale opportuniteiten”, vervolledigt David Weytsman.